Back to Top
elzh-TWnlenfrdeitrorues
!!! ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ !!! Καταχώρισε δωρεάν την αγγελία σου αγοραπωλησίας ή εργασίας.
  • Είσαστε εδώ:
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΕΜΠΟΡΙΟ
  • EUROLINEA CENTRO CASA PVC ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΞΥΛΙΝΑ LAMINATE ΣΚΑΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΑΤΤΙΚΗ

EUROLINEA CENTRO CASA PVC ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΞΥΛΙΝΑ LAMINATE ΣΚΑΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΑΤΤΙΚΗ

EUROLINE CENTRO CASA Η Ευρογραμμή μπαίνει δυναμικά στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού το 2004....Η φιλοσοφία της βασίζεται στην παροχή ποιοτικών και καλαίσθητων λύσεων για κάθε χώρο του σπιτιού, με απώτερο στόχο, την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων
EUROLINEA CENTRO CASA PVC ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΞΥΛΙΝΑ LAMINATE ΣΚΑΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΑΤΤΙΚΗ https://infoonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4586/testerga-1602873814.jpg 2731027310 0 05 1
Προβολές:16 Κοινοποίηση
EUROLINEA CENTRO CASA PVC ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΞΥΛΙΝΑ LAMINATE ΣΚΑΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΑΤΤΙΚΗ

πρόσωπο επαφής

  • ΒΑΛΚΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)
  • Λεπτομέρειες Επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η εταιρεία  EUROLINEA CENTRO CASA αποτελεί όνειρο ζωής του Κωνσταντίνου Βαλκανά, που είναι ο κύριος άξονας και εμπνευστής της. Γόνος ο ίδιος μικροαστικής οικογένειας του Ν. Λακωνίας, με μακρά αποδοτική πορεία στις επιχειρήσεις και γαλουχημένος στο εμπορικό κλίμα, δραστηριοποιείται επιτυχημένα από το 1980 ως επιχειρηματίας στην Αθήνα, την Ιταλία και την Αυστρία.

Κατά την τελευταία δεκαετία κατοικεί μόνιμα στη Λακωνία, καθώς από καιρό σχεδίαζε τη δημιουργική επάνοδο στην γενέτειρά του, που υλοποιήθηκε, παίρνοντας σάρκα και οστά το 2004, με την ίδρυση, τόσο του Εμπορικού Κέντρου Σπιτιού καθώς και με το Κέντρο Επαγγελματικού Εξοπλισμού που ακολούθησε....

 

Πρωτοπορία

Η EUROLINEA CENTRO CASA μπαίνει δυναμικά στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού το 2004..... Η φιλοσοφία της βασίζεται στην παροχή ποιοτικών και καλαίσθητων λύσεων για κάθε χώρο του σπιτιού, με απώτερο στόχο, την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων του σύγχρονου αγοραστικού κοινού.

Η μοναδικότητά της αιφνιδιάζει ευχάριστα τους πελάτες της γιατί εστιάζει στην καινοτομία ότι αποτελεί την α΄ ευρωπαϊκή εταιρεία στην υποστήριξη του Κέντρου Σπιτιού, με τη μεγαλύτερη ποικιλία, που καλύπτει οποιοδήποτε βαλάντιο. Κατασκευάζουμε, εισάγουμε και αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά μερικούς από τους πλέον επώνυμους οίκους της Ευρώπης.

Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται καταξιωμένες τουριστικές μονάδες, καταστήματα, καφετέριες.... Ο μελλοντικός πελάτης έχει την σιγουριά και την ασφάλεια που του προσφέρει η εμπειρία μιας μοναδικής, μεγάλης και αναγνωρισμένης εταιρείας στο χώρο.

 

           Η EUROLINEA CENTRO CASA, μέσα από ένα ευρύτατο φάσμα προτάσεων, επιτρέπει την υλοποίηση δημιουργικών λύσεων για το σπίτι. Μπορεί να ανταποκριθεί επάξεια σε όλες τις απαιτήσεις, από τις πιο ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές προκλήσεις έως τις πιο απλές ενός καταναλωτή... Μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού ξεκινώντας απο: Κουφώματα - κουζίνες – ντουλάπες – πόρτες - πατώματα κλπ... όσον αφορά στον οικιακό χώρο και στον επαγγελματικό εξοπλισμό αντίστοιχα, μπορεί να τον πιο λιτό έως τον πιο σύνθετο επαγγελματικό χώρο: Ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα κλπ...
 
           Είναι ευχάριστο για μας, να βλέπουμε τους άλλους να προσπαθούν να μας αντιγράψουν..... Φέραμε επανάσταση με το πρωτοπόρο “Κέντρο Σπιτιού”. Η νοοτροπία που έχει δημιουργηθεί, σε πολλούς από τους ανθρώπους του κλάδου μας, σχετικά με το εμπορικό κέρδος και την “αρπαχτή” έχει φτάσει στο τέλος της εδώ και καιρό.
 
          Η EUROLINEA CENTRO CASA πιστή στις αρχές με τις οποίες σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε βαδίζει σε γερές βάσεις, ξεφεύγοντας από τα όρια των συνηθισμένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
 
          Σε πείσμα των καιρών αλλά και πολλών “καλοθελητών”, εστιάζει στην ποιότητα και την εξιδείκευση, ως βασικά σημεία διαφοροποίησης έναντι του ανταγωνισμού, αποτελεί σημείο αναφοράς κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλλο στο χώρο του σπιτιού και του εξοπλισμού του, πρότυπη επιχείρηση και κόσμημα (ή στολίδι) για ολόκληρο τον νομό μας.

Στην εποχή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είσαι ο εαυτό σου... Κυρίως, όταν δεν είσαι συνηθισμένος, δηλαδή όταν δεν συμβιβάζεσαι, δεν διαπραγματεύεσαι την ποιότητα, την αυθεντικότητα, την πιστότητα. Αν μάλιστα δεν εννοείς να τον αλλάξεις, τότε έχεις μόνο μια επιλογή: Να τον διδάξεις σε όλους... Δίνουμε λοιπόν έμφαση στην ποιότητα γιατί μ' αυτήν ως βάση δρομολογήσαμε την είσοδό μας στο χώρο.

 
          Τα εξειδικευμένα άτομα που εργάζονται και συνεργάζονται μαζί μας, μας κάνουν ειδικούς και όχι απλά συνηθισμένους “εμπειροτέχνες”.
 
          Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας διατηρείται σε εγρήγορση μέσα από συνεχή σεμινάρια που μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αλλά και της ευελιξίας και της πρωτοπορίας των προϊόντων μας.
 
          Η επάρκειά μας στο θέμα της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων μας οδήγησε στη δημιουργία της πιο σύγχρονης βιοτεχνίας του κλάδου μας με τα καλύτερα μηχανήματα ευρωπαϊκής αγοράς, όλα ηλεκτρονικά και κομπιουτεράϊζ, την “EUROLINEA FACTORY” για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αδιάσειστη απόδειξη σιγουριάς και εμπιστοσύνης αποτελεί η πιστή πελατειακή μας βάση που μας περιβάλλει με εμπιστοσύνη και σιγουριά.
 
          Στα πλεονεκτήματά μας συμπεριλαμβάνονται το αναγνωρίσιμο όνομα, “Ευρογραμμή Κέντρο Σπιτιού” που αποτελεί εγγύηση, η σωστή εξυπηρέτηση, η μεγάλη γκάμα προϊόντων, η σωστή συσχέτιση μόδας – ποιότητας – τιμής.
 
          Γνωρίζουμε ότι ο πελάτης γίνεται πιο απαιτητικός όταν κάνει επιλογές, που αφορούν την αισθητική του, ενώ ο εντεινόμενος ανταγωνισμός της αγοράς, βελτιώνει το επίπεδό της και παράλληλα εκπαιδεύει τον αγοραστή.
          Η παραγωγή πολιτισμού είναι αυτή που κάνει το επάγγελμα – λειτούργημά μας ξεχωριστό και ενδιαφέρον.
 
Οδηγίες χάρτη
Προσθήκη κριτικής