Back to Top
elzh-TWnlenfrdeitrorues
!!! ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ !!! Καταχώρισε δωρεάν την αγγελία σου αγοραπωλησίας ή εργασίας.
1261
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ FREDDY MAKE UP STAGE ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
https://infoonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/853/______________44_-1613031411.jpg

ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ FREDDY MAKE UP STAGE ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Αξιώσεις

ΠΑΛΛΑΔΟΣ 24-26, 105 54 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

 

Είναι συναρπαστικό το ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς αν και ο δρόμος πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολος, γεμάτος προκλήσεις. Διανύοντας τον συγκέντρωσα μεγάλο φορτίο γνώσης και εμπειρίας, που σήμερα επιθυμώ να μοιραστώ με τα «παιδιά» μου. «Παιδιά» μου θεωρώ όλους εσάς, τους νέους ανθρώπους που βάζουν το «θέλω» τους πάνω από όλα και είναι αποφασισμένοι με σκληρή δουλειά να κατακτήσουν τη γνώση και να φθάσουν στη δημιουργία, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση που τους αναλογεί στην αγορά εργασίας. Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας και θέλω να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε μαζί. Να φέρουμε την ανατροπή.

Τρόπος σκέψης και επιτυχία

Στόχος του εκπαιδευτικού εγχειρήματος του εργαστηρίου Freddy Make Up Stage είναι οι απόφοιτοι να πατήσουν γερά στα πόδια τους ως επαγγελματίες και να καθιερωθούν. Να τους ζητούν για δουλειά και όχι εκείνοι να την επιδιώκουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει τεράστια σημασία η συμμετοχή σπουδαστών μας σε δημοφιλή και προβεβλημένα events καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.Δεν διεκδικώ ασφαλώς την απόλυτη σοφία, όμως η επαγγελματική μου πορεία με δίδαξε μεθόδους επιτυχίας. Δούλεψα σκληρά σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον και κατέκτησα τη δύσβατη κορυφή. Στον ίδιο δρόμο βαδίζουν τώρα και οι απόφοιτοι του εργαστηρίου FREDDY MAKEUP STAGE εφαρμόζοντας μεν μια δοκιμασμένη συνταγή, στην οποία όμως έχουν βάλει την προσωπική τους, ξεχωριστή πινελιά.

Το ταξίδι δεν είναι εύκολο, αξίζει όμως η προσπάθεια εάν συμμεριστείτε τη φιλοσοφία μας που στις βασικές αρχές της περιλαμβάνει την επιστροφή σε θεμελιώδεις αξίες προσωπικής ανάπτυξης: μεστή εκπαίδευση, γνώση, καλλιέργεια και αποφασιστικότητα. Αυτά τα στοιχεία είναι που εξασφαλίζουν την ανέλιξη, την επιτυχία και την επαγγελματική αποκατάσταση.

Μετρήσιμο αποτέλεσμα

Η εκπαίδευση στο εργαστήριFREDDY MAKEUP STAGE έχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Το τεράστιο ποσοστό άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης των σπουδαστών μας και μάλιστα σε αξιοζήλευτες θέσεις εργασίας μιλάει από μόνο του.

Συνοδοιπόροι και οδηγοί σας σε αυτά τα μονοπάτια ενός διαφορετικού, εναλλακτικού τρόπου σκέψης αναφορικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής είναι οι δάσκαλοι που επέλεξα για κάθε μια από τις ειδικότητες, με πολλή φροντίδα αλλά και αυστηρά κριτήρια. Καθηγητές ικανότατοι στο είδος τους και κυρίως παρόντες στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των σπουδαστών. Όχι «ονόματα» κράχτες, παρόντες στα διαφημιστικά φυλλάδια αλλά απόντες από τη διδασκαλία…Για τη διαμόρφωση κάθε τμήματος καθώς και των προγραμμάτων της σχολής, κάναμε λεπτομερή μελέτη της αγοράς και έρευνα στους εργασιακούς χώρους. Μαζί με τους επαγγελματίες καταγράψαμε τις ανάγκες, αξιολογήσαμε τα προσόντα και σκιαγραφήσαμε το προφίλ ενός ιδανικού συνεργάτη. Λάβαμε επίσης πολύ σοβαρά υπόψιν τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν πλέον στην ελληνική κοινωνία. Απόδειξη της επιτυχίας αυτού του έργου είναι η θετική έκπληξη σπουδαστών και γονέων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των σπουδών.

Tμήμα Μακιγιάζ

To τμήμα του Μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να μην έχει την υπογραφή του ίδιου του Freddy. Xρόνια εμπειρίας και επαφής με τον παλμό της αγοράς δημιούργησαν μία ευρύτερη έννοια για το τί πραγματικά είναι ο make up artist. Για τον ίδιο τον Freddy, make up artist είναι ο αρχιτέκτονας της δομής του προσώπου που με το φως και τη σκιά οδηγεί τα σχήματα και τους όγκους στο ιδεατό.

Αν θέλεις να γίνεις επώνυμος make up artist, το εργαστήρι του Freddy, με δάσκαλο και οδηγό τον ίδιο, αποτελεί την μόνη επιλογή σου. Εδώ μπορείς να γίνεις κοινωνός της φιλοσοφίας ενός καλλιτέχνη, να υιοθετήσεις και να προβάλεις μια νέα εικόνα, να μάθεις πώς να σκέφτεσαι και να δημιουργείς πάνω στην ύλη. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαι έτοιμος για δουλειά και όχι μια οποιαδήποτε δουλειά… Όλα τα νέα «ονόματα» του χώρου στην Ελλάδα αλλά και με διεθνή παρουσία προέρχονται από τη «Σχολή» του Freddy.

Το τμήμα του μακιγιάζ στηρίζεται σε δύο κατευθύνσεις. Παράλληλα με την θεωρία χρησιμοποιεί τη τεχνογνωσία και την εμπειρία ετών του ίδιου του FREDDY KALOBRATSO. Ένας βιωματικός τρόπος διδασκαλίας που δίνει την δυνατότητα μέσα και από τα 4 τμήματα που διαθέτει η σχολή να λάβει ο κάθε σπουδαστής την εκπαίδευση – εφόδιο που προσδοκά. Τα μαθήματα σε όλη την διάρκεια των σπουδών στηρίζονται τόσο στη θεωρία γύρω από την τέχνη του μακιγιάζ, την χρωματολογία, τις τάσεις ανά δεκαετία, την ιστορία της τέχνης αλλά και την πρακτική άσκηση των μαθητών από τις πρώτες ημέρες – εβδομάδες τις φοίτησης τους.

Αναλυτικά τα τμήματα: 

Α’ ΚΥΚΛΟΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ:
Πλήρης κύκλος σπουδών δύο εξαμήνων
(Α+Β εξάμηνα, περίοδος Οκτώβριος – Ιούνιος)

Διάρκεια: 2 ΕΞΑΜΗΝΑ (Οκτώβριος – Ιούνιος)
Ημέρες: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή
Ωράριο: 10.00 – 13.00 Πρωινό τμήμα / 18.00 – 21.00 Βραδινό τμήμα


Β’ ΚΥΚΛΟΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ: 
Τμήμα φοίτησης ενός διδακτικού εξαμήνου
(Περιλαμβάνει την ύλη του Α’ εξαμήνου του Α’ κύκλου σπουδών)

Διάρκεια: 1 ΕΞΑΜΗΝΟ
Α’ τμήμα: Οκτώβριος – Μάρτιος
Β’ τμήμα: Μάρτιος – Ιούλιος

Ημέρες: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή
Ωράριο: 10.00 – 13.00
Πρωινό τμήμα / 18.00 – 21.00 Απογευματινό τμήμα

Στο τμήμα αυτό δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν στο Β’ εξάμηνο του πλήρη κύκλου σπουδών.


Γ’ ΚΥΚΛΟΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ: 
“Η Τέχνη του Μακιγιάζ ”
Εντατικό τμήμα ενός διδακτικού εξαμήνου

Διάρκεια: 1 ΕΞΑΜΗΝΟ

Α’ τμήμα: Οκτώβριος – Μάρτιος
Β’ τμήμα: Μάρτιος – Ιούλιος
Ημέρες: Τρίτη – Πέμπτη
Ωράριο: 18.00 – 21.00 Απογευματινό Τμήμα

Στο τμήμα αυτό δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν στο Β’ εξάμηνο του πλήρη κύκλου σπουδών.


Δ’ ΚΥΚΛΟΣ – INTENSIVE: “Γίνε makeup artist σε 5 εβδομάδες”
Ταχύρρυθμα Εντατικά Τμήματα
για τελειόφοιτους σπουδαστές, επαγγελματίες και νέους

(Καθημερινά μαθήματα από Δευτέρα έως Παρασκευή)

 

Τμήμα Κομμωτικής

Η Τέχνη της Κομμωτικής ασχολείται με όλες τις υπηρεσίες κομμωτηρίου. Το hair styling, τα χτενίσματα, τα κουρέματα αλλά και η θεραπεία μαλλιών περιλαμβάνονται στην τέχνη της κομμωτικής. Οι νέες τάσεις της εποχής δίνουν πλεονέκτημα σε τέχνες όπως αυτή της κομμωτικής, για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μετά την αποφοίτηση. Παράλληλα τα νέα προϊόντα που κατακλύουν την αγορά, η μελέτη και οι επιστήμες, προστεθούν κύρος στην κομμωτική τέχνη και δίνουν σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου μια εξαίρετη δυναμική και εφόδια για να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους στυλ και φιλοσοφία.

Student Works in Hairstyling

Στο FREDDY MAKEUP STAGE καινοτομούμε και επικεντρωνόμαστε στα χτενίσματα (Dry Styling) ώστε σε σύντομο διάστημα και με πολύ ανταγωνιστικές τιμές να γίνεις πολύτιμος συνεργάτης σε κομμωτήριο ή να εργαστείς ανεξάρτητα. Έχεις τη δυνατότητα επίσης να ολοκληρώσεις την κομμωτική τέχνη με βαφές και κουρέματα.

 

• FULL COURSE: Πλήρης κύκλος σπουδών – Dry Styling – Κουρέματα – Βαφές
– Διάρκεια τμήματος: 
Πλήρης κύκλος σπουδών δύο εξαμήνων (Α+Β εξάμηνα, περίοδος Οκτώβριος – Ιούνιος).
• A’ COURSE: Dry Styling – “Η τέχνη του χτενίσματος”
– Διάρκεια τμήματος: Έξι μήνες
• B’ COURSE: Κουρέματα – Βαφές
– Διάρκεια τμήματος: Έξι μήνες. Κάθε εξάμηνο λειτουργεί αυτόνομα ή συνδυαστικά (Α+Β)

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα