203
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΦΩΚΙΔΑ ΤΣΟΝΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
https://infoonline.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/5317/TSONAKA-1671197390.png

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΦΩΚΙΔΑ ΤΣΟΝΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Αξιώσεις

ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ, ΓΑΛΑΞΙΔΙ 331 00, ΦΩΚΙΔΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Η επιχείρησή μας “Μελισσοκομία Τσονάκα” η οποία εδρεύει στη Βουνιχώρα στο Γαλαξίδι Φωκίδας, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μελισσοκομικών προϊόντων, προσφέροντάς σας μοναδικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Με αγάπη και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια συλλέγουμε τα μελισσοκομικά προϊόντα με παραδοσιακό τρόπο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το μέλι που σας προσφέρουμε αποτελεί ένα θρεπτικό και αγνό προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία και μοναδική γεύση. Ο βασιλικός πολτός μας, η πλουσιότερη τροφή της φύσης, και η γύρη μας αποτελούν σίγουρα και αυτά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.
 
Η εκτροφή μελισσών γίνεται στα μέρη μας όπου υπάρχει άφθονο πεύκο. Επιλέγουμε να τοποθετούμε τα μελίσσια μας μακριά από καλλιεργημένες περιοχές χωρίς κατάλοιπα από φυτοφάρμακα και τηρούμε πιστά μια συγκεκριμένη φυσική, παραγωγική διαδικασία.
 
Η διαδρομή από την κυψέλη προς το βάζο γίνεται με σεβασμό στο προϊόν, χωρίς να υφίσταται αλλοιώσεις και τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
-

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΤΣΟΝΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (+)