783
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΡΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
https://infoonline.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/5203/KORMAS-1662545717.jpg

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΡΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αξιώσεις

314 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 142 31, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Παναγιώτης Κορμάς, MD, Ph.D., είναι ορθοπεδικός χειρουργός που διατηρεί ιατρείο και χειρουργεί σε ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας από το 2007.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της ορθοπεδικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «KAT», όπου επίσης παρακολούθησε πρακτική άσκηση Μικροχειρουργικής. Πέραν των σπουδών του για τη λήψη του πτυχίου της Ιατρικής και την απόκτηση ειδικότητας, παρακολούθησε ετήσια πανεπιστημιακά σεμινάρια Κοινωνικής Ιατρικής και Ιατρικής Εργασίας.

Το 2020 αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Τμήματος Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα».

Μέχρι πρόσφατα, ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), συμβουλευτικού οργάνου σε θέματα δομής και λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Έχει επίσης διατελέσει αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ με αρμοδιότητα στα θέματα εκπαίδευσης και προαγωγής της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Σήμερα, Επιπρόσθετα, είναι Ειδικός Σύμβουλος Διοίκησης στα θέματα υγείας και Συντονιστής Ιατρικών Υπηρεσιών στην Εθνική Ασφαλιστική Α.Ε.Ε.Γ.Α..

Στο πλαίσιο των επιστημονικών και ερευνητικών του ενασχολήσεων, είναι Μέλος του Ιατρικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και Μέλος της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Ενάντια στο Αλτσχάιμερ.

Είναι επίσης ερευνητικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Εργασίες και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

Τοποθεσία χάρτη

company map
314 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 142 31, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΟΡΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (+)