940
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΝΤΕΡ ΨΗΦΙΑΚΑ TAXITRONIC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
https://infoonline.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/3645/SARANTINOS-1652182995.jpg

ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΝΤΕΡ ΨΗΦΙΑΚΑ TAXITRONIC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αξιώσεις

4 ΣΠΕΤΣΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 46, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

 Η TAXiTRONiC με έδρα την Βαρκελώνη της Ισπανίας ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 1926 ξεκινώντας από το μοντάρισμα και την επισκευή των μηχανικών ταξιμέτρων. Το 1954 κατασκευάζει το πρώτο της μηχανικό ταξίμετρο. Το 1977 δημιουργούν το πρώτο παγκόσμιο ηλεκτρονικό ταξίμετρο με μικροπροσέσορα (μικροεπεξεργαστή).

 

Σήμερα είναι η κορυφαία εταιρία στην Ευρώπη στον τομέα αυτό. Διαθέτει μία πληθώρα προϊόντων που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες επικοινωνίας και διαχείρισης του στόλου των Ραδιοταξί. Από το 1984 αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά από την "ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.", με εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο των ταξιμέτρων – ταχογράφων, counter & οργάνων αυτοκινήτου.

 

Σε αυτά τα χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, με την άριστη ποιότητα των προϊόντων της το υποδειγματικό δίκτυο πωλήσεων και την άριστη οργάνωση των υπηρεσιών & service, έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των οδηγών ταξί οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν αποταθούν στην TAXiTRONiC θα βρούνε άψογη εξυπηρέτηση σε περιβάλλον φιλικό και 24ωρη επαφή με την κεντρική αντιπροσωπεία.

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (+)