1173
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
https://infoonline.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/552/SOTIROPOULOS_1620640622_1_-1635949368.jpg

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

10 ΜΑΡΚΟΝΙ, ΑΘΗΝΑ 104 47, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ανύψωσης και διακίνησης από το 1980.

 

Τα μηχανήματα και προϊόντα πού διαθέτουμε είναι εγγυημένης αξίας και υψηλής ποιότητας κατασκευής. Αυτό επιτυγχάνεται ύστερα από προσεγμένη εισαγωγή υψηλών προδιαγραφών μηχανημάτων από μεγάλες εταιρείες με ιστορία στο χώρο και με διάθεση, παράλληλα, των αντίστοιχων ανταλλακτικών.

 

Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001. Η εμπειρία και η σοβαρότητα μας εγγειώνται την ποιότητα τον μηχανημάτων που εμπορευόμαστε και εισαγάγουμε ενώ παράλληλα εγγυώνται και τη σωστή επιδιόρθωση τους από άτομα με γνώσης, εμπειρία και εκπαίδευση στο είδος.

 

Η εμπειρία και γνώσης, μας επιτρέπουν τη λύση οποιουδήποτε προβλήματος σε θέματα ανύψωσης και διακίνησης εμπορευμάτων ενώ πλέον σας εξυπηρετούμε μέσα από τέσσερα καταστήματα.

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην πώληση παλετοφόρων χειρός, ηλεκτρικών παλετοφόρων, ανυψωτικών μηχανημάτων,ωχειραμαξών καθώς και βιομηχανικών εργαλείων, ενώ μπορείτε να βρείτε σ'εμάς και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)